BATMAN / MERKEZ - Şair Abdulvahap Akbaş İlkokulu

Şair Abdulvahap Akbaş İlkokulu

BELDE MAH. 3220 SK. NO 17 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Farklı fikirlerin hayat bulduğu ve gerçekleştireceği etkinliklerle örnek, Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. Öğrencilerimizi, hayata ve orta öğretime hazırlamak için, sağlıklı ve güvenli bir ortamda, tüm imkânlarımızı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, onları ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisini geliştirebilen ve çağın gereklerine uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmektir.
Okulum Temiz Belgesi Sıfır Atık Belgesi
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Sabah 09:00 - 12:10 Öğle Arası(Yenek 40´) Öğleden Sonra 12:50 - 14:30
Ulaşım
Okulumuzun bulundugu mahalleye sehir içi dolmuslar ve belediye otobüsleri düzenli olarak gidip gelmektedir.
Velilerimizin anlaştığı öğrencilerimizi taşıyan özel servisler mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulundugu mahalle, Batman ilinin merkezi yerleşim alanlarından birisi olan Belde mahallesidir. Mahalle olarak modern ve yeni binalar bulunup, bina yapıları apartman ve siteler seklindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezinde olup, okulumuza her yerden özel araçla veya toplu taşıma ile ulaşım vardır.
Futbol, Atletizm, Basketbol, Satranç, Yüzme
Kodlama, Rabotik Kodlama, Artırılmış Gerçeklik, Mobil uygulamalar
Proje Çalışmaları
Yerel ve Ulusal Projeler, Okulum Temiz, Dilimiz Zenginlikleri, EBAP (Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi), Hayata İyi Bakarız...